Hvilke betalingsmetoder er tilgænglige?

Vi tilbyder forskellige betalingsmetoder til hvert marked.

I oversigten nedenfor kan du se, hvilke betalingsmetoder der er tilgænglige. Det er desværre ikke muligt at betale kontant.

Screenshot 2024-08-26 at 15.53.44

Hvis en af vores understøttede betalingsmetoder ikke virker, eller hvis din betaling er blevet afvist, bedes du kontrollere, om dine betalingsoplysninger som kortnummer, sikkerhedskode og udløbsdato er korrekte.

For at bekræfte din betalingsmetode opkræver vi et lille gebyr mellem 0,10 kr og 0,50 kr afhængigt af, hvor du befinder dig. Verificering er påkrævet, når du bruger et kredit- eller betalingskort til at tilmelde dig et nyt abonnement eller ændre din betalingsmetode.

Bemærk: Hvis du har en administrator for dine finanser, bedes du få din administrator til at kontakte os. Sammen kan vi gennemføre din registrering.