Hvor kan jeg se mit nuværende Swapfiets abonnement og min faktureringshistorik?

Du kan se dit nuværende Swapfiets abonnement og din faktureringshistorik på dine fakturaer i vores app.

Find dine fakturaer her!

Hos Swapfiets arbejder vi med en månedlig automatisk betaling. Du kan bekræfte denne betaling, når du registrerer dig online. Det er derfor ikke muligt at betale kontant eller i butikken.

For at få adgang til dine Swapfiets-fakturaer skal du følge de næste trin:

• Gå til menuen i øverste højre hjørne

• Gå til konto

• Gå til fakturaer