Jeg har modtaget en betalingspåmindelse

Hvis den automatiske betaling mislykkes, sender vi dig en e-mail med yderligere instruktioner om, hvordan du gennemfører din betaling.

Sørg for at gennemføre din betaling til tiden for at undgå ekstraomkostninger (klik på "Betal nu"). Hvis du ikke kan betale med det samme, bedes du kontakte os. Vores team vil hjælpe dig med at undgå ekstra omkostninger.

Kan du ikke finde e-mailen? Tjek også din reklame- eller spam-indbakke. Kontakt venligst vores supportteam for at få hjælp.