Antwerpen

Hier vind je de openingstijden en de locatie van onze winkel

In Antwerpen hebben we één winkel waar je naartoe kunt als je service voor je fiets nodig hebt of als je je fiets wil ophalen/afgeven.

Winkel en openingstijden

Mechelseplein 10, 2000 Antwerpen, Belgium

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag
10:00 - 14:15
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag  12:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Bekijk ook onze servicegebied kaart hieronder om te zien in welke gebieden we service aanbieden. Meer informatie over ons servicegebied vind je hier.

Heb je hulp nodig met je fiets? Bekijk dit artikel om te zien hoe je via de app een afspraak kunt maken bij de dichtstbijzijnde winkel.

Nationale Feestdagen

Onze winkels hebben aangepaste openingtijden op deze nationale feestdagen:

• Pasen 31 maart & 1 april - Gesloten
  • Feest van de Arbeid 1 mei - Gesloten
  • O.H. Hemelvaart 9 mei - Gesloten
  • Pinksteren 19 & 20 mei - Gesloten
  • Belgische Nationale Feestdag 21 juli - Gesloten
  • O.L.V. Hemelvaart 15 augustus - Gesloten
  • Allerheiligen 1 november - Gesloten
  • Wapenstilstand 11 november - Gesloten
  • Kerstavond: 24 december - Winkel sluit om 17:00
  • Kerstdag: 25 december - Gesloten
  • Oudejaarsavond: 31 december - Winkel sluit om 17:00
  • Nieuwjaarsdag: 1 januari - Gesloten