Jeg har endnu ikke en privatadresse i byen, hvilken adresse skal jeg oplyse?

Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig endnu uden en gyldig bopælsadresse.

Under din registrering vælger du den by, hvor du ønsker at bruge cyklen. Vores service leveres kun i byens serviceområde.

Det er desværre ikke muligt at registrere sig uden en gyldig hjemmeadresse. Glem ikke at kontakte os, så snart du har en ny adresse!