Hvilke slags abonnementer tilbyder Swapfiets?

Hvis du leder efter informationer om vores abonnementer, kan du kigge på vores hjemmeside. Søg efter det serviceområde, der ligger tættest på dig, og du vil finde de abonnementer og priser, vi tilbyder.

I de fleste byer, hvor Swapfiets er aktiv, har vi to muligheder for din kontrakt og kontraktperiode:

Et månedligt abonnement. Dette abonnement kan opsiges på månedlig basis med en måneds varsel. Hvis du vælger denne mulighed, opkræver vi et engangsgebyr, når du tilmelder dig.

Disse omkostninger kan afhænge af regionen og angives, under registreringen. Disse omkostninger vil blive opkrævet sammen med din første månedlige betaling.

Et abonnement på 6 måneder. Når du ved, at du vil bruge Swapfiets i en længere periode. Når du vælger dette abonnement, opkræver vi ikke et engangsgebyr.

Efter 6 måneder kan dit abonnement opsiges månedligt.

Tip: Hvis du cykler mere end 1000 km om måneden eller bruger din cykel til budkørsel, har vi et abonnement til heavy use. Og hvis du ender med ikke at cykle så meget, kan vi skifte dig tilbage til et almindeligt abonnement.