Jeg vil kun bruge min cykel i en uge og derefter returnere den. Er det muligt?

Minimumsvarigheden af et abonnement er en måned på grund af opsigelsesperioden.

På grund af opsigelsesperioden er abonnementets minimumsvarighed en måned. Hvis du kun vil bruge den i en kort periode, skal du sørge for at vælge et abonnement, som du kan opsige hver måned.

Når du føler, at du ikke længere har brug for cyklen, kan du opsige dit abonnement via vores app.