Swapfiets Original

Vores robuste "hollandske cykel" (omafiets) med fodbremse. Find manualen i linket nedenfor!

Vores robuste 'hollandske cykel' (omafiets) med fodbremse. Er du den stolte bruger af en af vores Original Swapfiets? Tag et kig i vores manual for at lære mere om din Original Swapfiets.

• Lås: Dobbeltlås af mærket Axa.
  • Hjul: Dobbeltsmeltet væg og ikonisk blåt dæk.
  • Lys: Automatisk lys uden batterier. Disse lys er monteret på for- og baghjulet og drives af magneter.
  • Ramme: Slankt retrodesign. Stærk som stål. Bogstaveligt talt.
  • Leveres i 2 størrelser: 51 cm (længde: < 1,75 m) og 56 cm (længde: > 1,75 m).
  • Farve: Fås i blå, sort, grå, orange, grøn, gul og rød.
  • Vægt: 18,8 kg