Vores Cykler

I alle de byer vi er aktive i, tilbyder vi to slags pedalcykler og to slags elcykler. På hjemmesiden finder du en oversigt over cyklernes individuelle specifikationer, som kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken cykel der passer bedst til dig

Godt at se at du er interesseret i et Swapfiets-abonnement! Vi tilbyder fire forskellige cykel-modeller, der perfekt kan opfylde dine behov og ønsker. Hvis du er usikker på, hvilken elcykel der passer bedst til dig, kan du nemt booke en gratis og uforpligtende prøvetur for at teste vores elcykler.

Herunder finder du en kort beskrivelse af cyklerne. Besøg vores hjemmeside for at få mere information om cyklerne. Sådan finder du det:

1. Vælg dit land og sprog
  2. Vælg din by
  3. Her vil du få oversigten over vores cykler. Klik derefter på 'mere info' for at se alle detaljer om cyklen.
  4. Hvis du scroller længere ned på siden, finder du alle specifikationer og kan sammenligne cyklen med de andre modeller.

Vores Cykler

Original
Klassisk cykel af høj kvalitet til hverdagsbrug. Originalen er bygget til én ting: at køre. Fra en specialdesignet sadel til punkterfri dæk, kombinerer cyklen både komfort og holdbarhed, så du kan cykle uden bekymringer.

original_blank-min

Deluxe 7
Elegant førsteklasses cykel med 7 gear og håndbremse. Deluxe 7 er navngivet efter den's 7 gear, som giver en smidig og let kørsel uanset terrænet.

deluxe_7_blank-min

Power 1
Behændig elcykel til at suse rundt i byen og erobre kortere afstande. Power 1 har et stelmonteret batteri, der kan fjernes lynhurtigt.

power_1_blank-min

Power 7
Kraftfuld elcykel til at køre komfortabelt over længere afstande. Kraftfuldt og aftageligt batteri.

power_7_blank-min

Vi tilbyder også prøveture! Her kan du finde ud af, hvordan du booker en prøvetur.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige cykel? Vi hjælper dig gerne! Du kan kontakte os her.

Vigtigt: Planlægger du at bruge cyklen til budkørsel? Vi har en specifik cykelmodel til kommercielle brugere, der dækker dine behov! Power Plus cyklen er nu tilgængelig i Berlin, Antwerpen og Bruxelles. Når du vælger disse byer på Swapfiets-hjemmesiden, vil du kunne finde flere oplysninger om denne cykel.