Hvordan indløser jeg kampagner?

Heldige dig! Hvis du har en kampagnekode, kan du indløse den på 2 måder: under kassen eller i Appen.

Har du modtaget en kampagnekode? Heldige dig! Denne kan også indløses efter tilmelding. Hvis du har en kampagnekode, kan du indløse den på 2 måder.

• Under kassen. Udfyld din kode i feltet kampagnekode under tredje trin i tilmeldingsprocessen.
  • I appen. Gå til Swapfiets App, og klik på "Konto" i sidemenuen. Her vil du kunne indløse en kupon.