1. Service & Support
  2. Kortingen en promoties

Hoe kan ik promoties inwisselen?

Als je een promotiecode hebt, kun je deze op 2 manieren inwisselen: tijdens het aanmelden of in de app.

Heb je een promotiecode ontvangen? Dan heb je geluk! Deze kan ook worden ingewisseld na inschrijving. Als je een promotiecode hebt, kun je deze op 2 manieren inwisselen:

• Tijdens het afrekenen. Vul je code in het veld promo code in tijdens de derde stap van het aanmeldingsproces.
  • In de App. Ga naar de Swapfiets App en klik in het zijmenu op 'Account'. Hier kunt je een voucher inwisselen.