Swapfiets Power 7

Vores luksus elcykel med gear og et batteri med stor rækkevidde. Find vores manual via linket nedenfor!

Vores luksus elcykel med gear og håndbremser. Er du den stolte bruger af en af vores Power 7 elcykler? Tag et kig i vores manual for at lære mere om motoren og batteriet på din Swapfiets Power 7.

• Batteri: Batteri af høj kvalitet med en høj rækkevidde (maks.) 100 km.
  • Opladning: fuld på 7,5 timer
  • Energi: 508 Wh
  • 7 gear: Lige så hurtig som et lyn
  • Lås: Dobbeltlås fremstillet af Axa
  • Hjul: Dobbeltsmeltet væg. Ikonisk blåt dæk
  • Leveres i 2 størrelser: 51 cm (højde: 1,60 - 1,80 m) og 57 cm (højde: 1,75 - 2,00 m)
  • Farve: Fås i sort, grå, rød og grøn
  • Bremser: Rullebremse foran og fodbremse
  • Vægt: 30 kg