Bieden jullie testritten aan?

Wil je de fiets testen voordat jij je aanmeldt? Lees hieronder de mogelijkheden.

Wij kunnen ons voorstellen dat jij jouw fiets wilt testen voordat jij je aanmeldt, daarom bieden wij gratis testritten aan voor onze e-bikes in alle landen waar wij actief zijn.

Hoe boek je een testrit:

1. Ga naar de website en selecteer je stad.
  2. Scroll naar beneden om het fietsaanbod in jouw stad te bekijken. Onder de groene knop "Inschrijven" vind je de knop om een gratis proefrit te boeken (alleen e-bikes).
  3. In steden met meerdere winkels: selecteer de dichtstbijzijnde winkel.
  4. Selecteer een dag en tijd
  5. Voer je gegevens in
  6. Bevestig je boeking voor een gratis proefrit

De testrit duurt ongeveer 30 minuten, wat je genoeg tijd zou moeten geven om een goed gevoel te krijgen van de fiets.

Goed om te weten: Onze testritten zijn gratis, zonder bijkomende verplichtingen. Het is een mogelijkheid voor jou om onze fietsen te testen voordat jij je aanmeldt voor een abonnement.

Een fijne rit gehad? Meld je dan aan via de website!