Kan jeg afbestille eller ændre min aftale?

Du kan ændre dit bookede tidsrum eller afbestille din aftale gennem appen i cykeloversigten.

Vi kan godt forstå at dine planer kan ændre sig, og du derfor ikke kan nå din Swapfiets-aftale. Derfor er det muligt at ændre din aftale til en anden tilgægelig tid, der passer dig bedre. I cykeloversigten i appen kan du vælge at vise/redigere din aftale. Der kan du ændre din aftale og vælge et nyt tidsrum. Hvis du ønsker din aftale i en anden butik eller på en anden adresse, så ring til os, så vi kan ændre det for dig.

Bemærk: ved aftaler i butikken kan du ændre dit tidsrum eller butikslokation op til 2 timer før aftalen. Ved aftaler på en adresse indenfor serviceområdet kan du kun ændre dit tidsrum eller adresse indtil kl. 06:00 på aftaledagen.

Ønsker du at afbestille din aftale?

Dette er også muligt i cykeloversigten, når du vælger at vise/redigere din aftale. Her får du muligheden for at aflyse din aftale.

Bemærk: Har du brug for at aflyse eller ændre din aftale i sidste øjeblik? Ring til os, så vi kan forsøge at kontakte vores kollegaer i tide.

Har du misset din aftale?

Hvis du har en aftale i butikken og er få minutter forsinket, kan vi stadig hjælpe dig. Hvis du slet ikke kan komme, bedes du venligst planlægge en ny aftale i appen.

Hvis du har misset din aftale på en adresse og ikke har informeret os i tide, må vi desværre opkræve et gebyr til at dække vores transportomkostninger. Dette gebyr vil være 200kr.