GPS-trackere

Alt hvad du behøver at vide om GPS-sporing på Swapfiets elcykler.

Kan Swapfiets spore min cykels placering?

Vi kan ikke spore din cykels placering eller se dens placeringshistorik. Sporing aktiveres kun i tilfælde af stor udestående gæld eller hvis cyklen er meldt savnet.

Kan Swapfiets spore, hvor mange kilometer jeg kører?

Vi bruger ikke data til at spore det præcise antal kilometer, du kører. Vi kan dog overvåge dine kørselsmønstre for at sikre, at du er på det rigtige abonnement. Hvis det viser sig, at du bruger et almindeligt abonnement forkert, kan vi konvertere dig til et kommercielt abonnement. For flere detaljer, se venligst vores vilkår og betingelser.

Får jeg mine penge tilbage, hvis I finder min stjålne cykel?

På grund af logistiske og operationelle omkostninger tilbyder vi ikke refusion, hvis din stjålne cykel bliver fundet. Risikoen/selvrisikoen forbliver dit ansvar. For at sikre retfærdighed skelner vi ikke mellem tyveriomkostninger for cykler med og uden tracker. Derfor kan der ikke tilbydes refusion for genfundne cykler.

Vi forstår godt, at dette kan være frustrerende, så vi opfordrer dig til at gennemgå vilkårene og betingelserne grundigt, før du starter dit abonnement. Husk altid at dobbeltlåse din cykel og fjerne batteriet for at undgå tyveri og unødvendige omkostninger.

Vilkårene og betingelserne

Er sporing i overensstemmelse med GDPR-reglerne?

Alt data opbevares i overensstemmelse med GDPR-reglerne. Ingen historiske placeringsdata er synlige for Swapfiets. For mere information, se venligst vores privatlivspolitik.