Hvordan opdaterer jeg mine kontooplysninger?

Ændring af dine betalingsoplysninger, adresse eller adgangskode kan nemt gøres via appen. Hvis du har brug for at ændre din e-mailadresse eller telefonnummer, skal du kontakte kundeservice, så kan vi hjælpe dig videre.

Betalingsoplysninger

I kontooversigten i appen kan du ændre din betalingsmetode. Du bliver omdirigeret til vores online kundeportal, hvor du skal logge ind, før du kan ændre dine betalingsoplysninger.

For at bekræfte dine nye betalingsoplysninger vil vores betalingssystem foretage en bekræftelsesbetaling. Når dette er gennemført, vil abonnementsgebyret blive trukket fra din nye konto fra den næste måned.

E-mailadresse eller telefonnummer

Desværre er det endnu ikke muligt at ændre din e-mailadresse eller telefonnummer selv, men vi gør det gerne for dig! Kontakt os her, så ordner vi det for dig.

Adresse

Du kan ændre din adresse i kontooversigten i appen. Når du ruller ned til profildelen, kan du se de oplysninger, der er knyttet til din konto.
Herfra kan du nemt ændre din adresse.

Adgangskode

I kontooversigten i appen kan du ændre din adgangskode, når du ruller ned til 'indstillinger'. Her kan du indtaste en ny adgangskode.
Har du glemt din adgangskode? Anmod om en ny adgangskode her.

Har du brug for yderligere hjælp vedrørende dine kontoindstillinger? Du er velkommen til at kontakte os her. Vi hjælper dig gerne videre.