Hoe kan ik mijn accountgegevens bijwerken?

Het wijzigen van je betaalgegevens, adres of wachtwoord kan eenvoudig via de app. Als je je e-mailadres of telefoonnummer moet wijzigen, kun je ons dit laten weten. We helpen je graag verder!

Betaalgegevens

In het accountoverzicht in de app kun je je betaalmethode wijzigen. Je wordt doorgestuurd naar ons online klantenportaal waar je moet inloggen voordat je je betaalgegevens kunt wijzigen.

Om je nieuwe betaalgegevens te verifiëren, zal ons betalingssysteem een verificatiebetaling uitvoeren. Nadat dit is gelukt, wordt de abonnementsprijs vanaf de volgende maand van je nieuwe account afgeschreven.

E-mailadres of telefoonnummer

Helaas is het nog niet mogelijk om zelf je e-mailadres of telefoonnummer te wijzigen, maar wij doen dit graag voor je! Neem hier contact met ons op en we regelen het.

Adres

Je kunt je adres wijzigen in het account overzicht in de app. Wanneer je naar beneden scrolt naar het profielgedeelte kun je de details bekijken die aan je account zijn gekoppeld.
Vanaf hier kun je eenvoudig je adres wijzigen.

Wachtwoord

In het account overzicht in de app kun je je wachtwoord wijzigen wanneer je naar 'instellingen' scrolt. Hier kun je een nieuw wachtwoord invoeren.
Wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

Heb je nog andere hulp nodig met betrekking tot je account instellingen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.