Hvorfor bliver min betalingsmetode afvist?

Kontroller, at dine betalingsoplysninger som f.eks. sikkerhedskode og udløbsdato er korrekte. Hvis de er korrekte, kan du prøve at tilføje en anden betalingsmetode.

Hvis banken eller pengeinstituttet har afvist opkrævningen:

• Kontroller, at dine betalingsoplysninger, f.eks. postnummer, sikkerhedskode og udløbsdato, er korrekte.
  • Hvis dette ikke er årsagen, skal du logge ind på din konto og vælge Abonnement. Prøv at tilføje en anden betalingsmetode.

Hvis alt er korrekt, kan du prøve din betaling igen via den betalingspåmindelse, du har modtaget på din email. Sørg for at gennemføre din betaling til tiden for at undgå ekstraomkostninger (klik på "Betal nu").

Tip: Hvis du ikke kan betale med det samme, bedes du kontakte os. Vores team vil hjælpe dig med at undgå ekstra omkostninger.