Waarom wordt mijn betalingsmethode geweigerd?

Controleer of jouw betalingsgegevens zoals postcode, beveiligingscode en vervaldatum correct zijn. Indien correct, probeer dan een andere betaalmethode toe te voegen.

Als de bank of financiële instelling de betaling heeft geweigerd:

• Controleer of jouw betaalgegevens zoals postcode, beveiligingscode, vervaldatum correct zijn. Als u iDeal gebruikt, controleer dan of jouw bankaccount automatische transacties accepteert.
  • Als dit niet de oorzaak is, meld je dan aan op jouw account en selecteer Abonnement. Probeer een andere betalingsmethode toe te voegen.

Als alles correct is, kunt je jouw betaling opnieuw proberen via de betalingsherinnering die je in de mail hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je jouw betaling op tijd afrondt om extra kosten te voorkomen (klik op "Betaal nu").

Tip: Als je niet meteen kunt betalen, neem dan contact met ons op. Ons team kan je helpen om extra kosten te voorkomen.