Min aftale blev aflyst, hvad skal jeg gøre nu?

Trin du kan tage, når din aftale blev aflyst

Vi er kede af at høre, at din aftale blev aflyst! Vi sigter efter at overholde alle aftaler, men nogle gange kan det ske, at vi må aflyse på grund af uforudsete omstændigheder. Hvis din aftale blev aflyst, vil vi informere dig på forhånd via e-mail og/eller sms.

Du vil kunne planlægge en ny aftale via appen, når du klikker på 'Jeg har brug for hjælp'. Du finder også disse instruktioner i den mail eller sms, du har modtaget.

Forhåbentlig har du kunnet vælge et nyt tidsrum, der passer ind i din tidsplan, så du snart er tilbage i sadlen!