Mijn afspraak is geannuleerd, wat moet ik nu doen?

Stappen om te nemen wanneer je afspraak is geannuleerd.

Wat vervelend om te horen dat je afspraak is geannuleerd! We streven ernaar om alle afspraken na te komen, maar soms kan het gebeuren dat we de afspraak moeten annuleren vanwege onvoorziene omstandigheden. Als je afspraak is geannuleerd, zullen we je tijdig informeren via e-mail en/of sms.

Je kunt een nieuwe afspraak inplannen via de app door te klikken op 'Ik heb hulp nodig'. Je kunt deze instructies ook vinden via de mail of sms welke je hebt ontvangen van ons.

Hopelijk heb je een nieuw tijdslot kunnen kiezen dat in je schema past en ben je zo snel mogelijk weer op de weg!