Hvordan får jeg en erstatningsnøgle?

Sådan anmoder du om en ny nøgle, der leveres til din adresse.

Har du mistet din nøgle eller er den gået i stykker? Bare rolig, vi kan hjælpe dig med at få en ny!

For at anmode om en ny nøgle skal du bruge din app, og trykke på 'Jeg har brug for hjælp', derefter 'min(e) nøgle(r) er væk' og følge trinnene på skærmen.
For at sikre, at du har den korrekte cykel, vil du blive bedt om at tage et billede af stelnummeret (sørg for, at det er et faktisk billede af stelnummeret).

Screenshot 2024-08-29 at 14.23.26

Vi sørger for, at den nye nøgle sendes til din adresse, men du skal sørge for at dit navn står på postkassen. Vi sender den nye nøgle hurtigst muligt, så du snart kan komme op på cyklen igen.

Hvis din nøgle sidder fast i låsen, og du ikke kan låse din cykel eller fjerne nøglen, skal du tage cyklen et sikkert sted hen og booke en aftale på den lokation, så kan vi bytte den. Hvis din cykel er udenfor vores serviceområde, så kontakt kundeservice, så skal vi nok finde en løsning.

Bemærk: Du vil blive bedt om at betale et gebyr for at modtage en ny nøgle. Læs mere om det her.