Hvordan får jeg en aftale til service af min cykel?

Hvis du har brug for hjælp med din cykel, kan du planlægge en aftale gennem appen. I denne artikel finder du, hvilke scenarier du kan planlægge en aftale for, og hvordan det fungerer.

Har du et problem med din cykel eller har du brug for hjælp til noget andet? Bare rolig! Vi hjælper dig gerne. For at blive kørende igen kan du planlægge en aftale i butikken eller på et foretrukket sted indenfor vores serviceområde.

Du kan planlægge en aftale via appen af følgende årsager:

• Der er noget galt med din cykel
  • Du har mistet din nøgle
  • Din cykel er forsvundet/blev stjålet
  • Du ønsker at opsige dit medlemskab

Sådan gør du:
  1. Log ind på appen, vælg "cykel" og klik på 'Jeg har brug for hjælp'.
  2. Vælg hvad du skal bruge hjælp til.
    - Der er noget galt med min cykel - vælg venligst, hvad der er galt med din cykel. Du kan vælge flere grunde.
    - Jeg har mistet mine nøgler - her vil vi bede dig om at tage et billede af dit stelnummer. Du kan finde flere oplysninger i denne artikel.
    - Min cykel er blevet væk/stjålet - læs de vigtige oplysninger og tjek denne artikel for mere information.
    - Jeg ønsker at opsige mit abonnement - læs omhyggeligt, hvornår du skal aflevere din cykel. Du kan finde flere oplysninger i denne artikel.
  3. Vælg, hvor du vil mødes.
    Det kan være i butikken eller på en lokation i vores serviceområde, hvor vi så kommer ud til dig for at reparere din cykel eller levere en ny. Bemærk venligst: Du kan kun aflevere din cykel i butikken.
  4. Vælg tidspunktet og datoen.

Din aftale vil ikke tage længere end 10 minutter.

Bemærk: Hvis du har specifikke instruktioner vedrørende parkering, placering eller specifikke behov vedrørende cyklen til din service på stedet, bedes du kontakte vores kundeservice team mindst 4 timer før aftalen.

Har du brug for hjælp til noget andet?
Kontakt os gerne, hvis du:

• Skal flytte
  • Ønsker at aflevere din cykel (kun i butikken)
  • Ønsker at opgradere eller skifte cykeltype.
  • Vil lære mere om dine betalinger og fakturaer

Er du ikke sikker på, om du har brug for en aftale? Kontakt os, så hjælper vi dig gerne videre.