Hoe schrijf ik me opnieuw in voor Swapfiets?

Volg de onderstaande stappen en geniet in een mum van tijd weer zorgeloos van Swapfiets.

Wat fijn dat je weer terug bent bij Swapfiets! Volg deze stappen:

1. Ga naar Swapfiets.com: Selecteer je stad en voorkeurstype fiets. Let op: je vorige lidmaatschap wordt niet automatisch geselecteerd, dus kies dienovereenkomstig.
  2. Meld je aan: Selecteer het ideale lidmaatschap voor u: flexibel of loyaal. Een flexibel lidmaatschap brengt een eenmalig bedrag met zich mee, ongeacht eerdere betalingen.
  3. Maak een afspraak: U kunt ervoor kiezen om uw fiets in de winkel op te halen of om uw fiets te laten bezorgen op een locatie naar keuze.

Yay! Nu kunt u weer zorgeloos genieten van uw fiets. Als er iets niet in orde lijkt met je fiets, plan dan een afspraak in via de app! Wij zorgen ervoor dat je binnen 48 uur weer in het zadel zit.

Let op: mocht je je aanmelden voor een Swapfiets in een ander land dan waar je eerder je lidmaatschap had, dan kun je een foutmelding krijgen.

Neem contact op met onze helpdesk als dit gebeurt. Zij helpen u graag verder.