Hoe werk ik mijn betalingsgegevens bij?

Wijzig jouw (betalings)gegevens via ons online klantenportaal. Je kan inloggen op jouw account en jouw gegevens wijzigen door te klikken op 'abonnementen'.

Je kan jouw (betalings)gegevens wijzigen via ons online klantenportaal.

Je kan inloggen op jouw account en jouw gegevens wijzigen door te klikken op 'abonnementen'. Ook kan je hier jouw contract downloaden, jouw framenummer bekijken en jouw voucher verzilveren.

Om jouw betalingsgegevens te verifiëren zal ons betalingssysteem een verificatiebetaling uitvoeren.

Let op: Het abonnementsgeld wordt dan met ingang van de volgende maand van uw nieuwe rekening geïnd.